Author Avatar

Esther Kooiman

0

Share post:

Den Haag, hij heeft een topbaan in het Parlement. Niemand die weet dat ik koffie schenk voor hem tijdens vergaderingen en debatten. In de wandelgangen vang ik gesprekken op over zijn uitspraken. Ik loop daar rond.

Mijn rokje schuift per ongeluk omhoog…
Zodoende zijn wij aan de praat gekomen. We botsten tegen elkaar op. Ik met de koffiekan en hij met de attachée koffer. Hij is kort van stuk en ik ben wat groter. De paperassen vielen op de vloer en ik buk voor hem om het op te rapen. Mijn rokje schuift tot mijn dijbeen. Hij kijkt mij geschrokken aan. “Ken ik u ergens van?”
“Ja, van de vergadering…” Zijn ogen glijden over mijn lichaam. Hij zegt: “Ik lust nog wel een kopje.” Zo gezegd, zo gedaan. Ik open een deur van een kantoorruimte.

We houden van elkaar
Het bureau is uitnodigend om op te zitten en ik sla mijn mooie benen over elkaar. Mijn bloes valt iets open. Zijn verzorgde handen betasten mijn borsten. Snel, een beetje gejaagd, gaan ze naar mijn benen en naar mijn vochtig geworden kruisje. Ik begin over zijn erectie te wrijven en open zijn gulp. Hij heeft mij genomen. Sindsdien vertel ik wat mij zoal links en rechts ter oren komt… Zijn vrouw zit in de provincie en is onwetend. Het is dus zaak voor hem om te blijven overnachten en daarbij hou ik hem gezelschap. Het legt mij geen windeieren. Ik vaar er wel bij, want hij is de baas van de kas. Het enige nadeel is dat ik in het weekend en met reces mezelf moet vermaken. De vibrator biedt uitkomst.

Begin van de week is het weer raak. Wij houden van elkaar en de hete nachten maken het gemis weer goed…

Mijn Italiaanse lover

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *