Author Avatar

Esther Kooiman

0

Share post:

Rome, onder aan de Spaanse Trappen, bij de fontein stond hij met zijn gladde, stoffen blauwe pak. Met zijn geile blik stond hij naar mij te kijken. Als voorbijganger merkte ik hem op en wist meteen wat hij bedoelde. We hadden geen taal nodig.

Mijn Italiaanse lover neemt me mee naar een kerk
Hij wenkte mij om mee te komen. Hij nam mijn hand en we kwamen in een kerk terecht. Samen zaten we in de kerkbanken en hij drukte zijn sexy lichaam tegen mij aan. Opgewonden spreid ik mijn benen iets. Het wordt al vochtig bij me en mijn tepels worden hard. Hij is onweerstaanbaar, mijn handen gaan als vanzelf over zijn lichaam. De dunne stof glijdt mee.

Seks in de biechtstoel
In m’n ooghoek zie ik de biechtstoel en in een flits denk ik aan meneer pastoor. Mijn hart stroomt in één keer over van liefde voor deze Italiaanse man en ik trek hem mee de biechtstoel in. Wij zijn aan elkaar overgeleverd in de kleine ruimte. Zijn harde lid maakt me geil en zijn tong ook. Ik wil geneukt worden en verlang van hem dat hij dat doet. Krachtig staand neemt hij mij en stoot door totdat we gelijktijdig klaarkomen. Het sperma loopt langs mijn benen en mijn kut trilt nog na . Een onvergetelijke ontmoeting zonder een woord gewisseld te hebben…

Mijn Geheim
Huisvrienden

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *