Author Avatar

Esther Kooiman

0

Share post:

Ik ben een getrouwde vrouw en mijn man is vaak van huis.

Wij hebben een grote vrienden kring, de meeste van het mannelijke geslacht. Daar ben ik gek op, want ik kom tekort. Dus

heb ik de ondeugendste mannen een sleutel gegeven om mij gezelschap te houden. Ik woon op een bovenhuis en mijn huisvriend besluipt mij stilletjes als ik al op bed lig om zijn dikke lul tegen mij aan te drukken en zijn volle ballen te laten voelen. Soms weet ik niet eens wie mij genomen heeft!

De ene keer is het William en dan is het weer Henk? Het gaat allemaal heel geleidelijk en ik denk weleens dat ze onderlingeen afspraak maken wie de beurt gaat geven. Maar dat is niet erg, als ze mij maar goed berijden tot een orgasme. Het voelt heel lekker aan.
Ik klaag er niet over en zij ook niet, dus zo houd ik mijn huwelijk in stand. De heren zijn tevreden en raken het hete geile zaad bij mij wel kwijt… de eenzame vrouw…

Mijn Italiaanse lover
De beste toys vind je op deze sexshop nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *